Falusi zöldborsós leves

Egy nagy lábasban puhára pároljuk a felaprított hagymát és a felkockázott leveszöldségeket kevés zsiradékon (ha kell, pici vizet adhatunk hozzá). Ha már roppanósak, rádobjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét. Megszórjuk egy evőkanál liszttel, jól átkeverjük, majd felöntjük azzal a vízzel, amelyben a sertéshúst megfőztük. Kevergetve felforraljuk. Ha már forr, hozzádobjuk a fagyos borsót is. Együtt készre főzzük, közben kóstoljuk, szükség szerint sózzuk és borsozzuk. – A hozzávalók ára 2016 novemberi árakon számítva, négy személyre: 850 Ft

kaloria 120 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.