Fehér kókuszkrém

Fehér kókuszkrém

Az ételkeményítőt simára keverjük egy csészényi tejjel.
A maradék tejet felforraljuk, ráöntjük a kókuszreszelékre,
majd sűrű gézen keresztül átnyomkodjuk. A kókusztejet
ismét felforraljuk, majd állandó keverés mellett hozzáadjuk
a cukrot, a sót meg a kikevert ételkeményítőt, és felforraljuk. Amint a krém sűrűsödni kezd, levesszük a tűzről, és kevergetve kihűtjük.
A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, és
körülbelül 2 órát hagyjuk dermedni a hűtőszekrényben.
Azután kiborítjuk a formából, és karamellmártással, valamint gyümölcskompóttal díszítve tálaljuk.

kaloria 330 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

8 személyre

Ajánlataink