Fehérbabos sertéscomb

  1. A kockákra vágott húst jól megpirítjuk 3 evőkanálnyi forró olajon. Hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, tovább sütjük, majd sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. Felöntjük a levessel meg a borral, majd gyenge tűzön, fedő alatt 60 percig pároljuk.
  2. A főzés vége előtt 5 perccel felmelegítjük benne a lecsepegtetett babot. Hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot meg a petrezselymet, sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük. Szükség szerint ételsűrítővel besűrítjük a levét.
kaloria 490 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.