Fehérboros nyúlpaprikás

Finomra vágjuk a meghámozott vöröshagymát, kevés zsiradékon megpároljuk. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, rádobjuk a húst, kevergetve nagy lángon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a bort, és fedő alatt kis lángon pároljuk. Ha esetleg elfőné a levét, mindig pótoljuk egy kis vízzel.

Ha már puha a hús, meghintjük az őrölt pirospaprikával. A lisztet hideg vízben csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt is, és besűrítjük vele a paprikást. Nokedli, főtt tészta, zsemlegombóc vagy valamilyen burgonyás tészta illik mellé.

Spékelt nyúl

kaloria 390 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.