Forrás: Apetito étterem

Fehércsokoládé-mousse szederhabbal és szederfagylalttal

Fehércsokoládé-mousse

A csokoládémousse-hoz a tejszínt habbá verjük. A fehér csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, és egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, majd a tejszínhabot, végül a kevés langyos tejszínben feloldott zselatint. Formába tesszük és kihűtjük. A csokokádémousse-ot tányérokra adagoljuk, a szederhabbal és egy-egy gombóc szederfagylalttal kínáljuk.

Szederhab

A szederhabhoz a tejszínt habbá verjük a cukorral, hozzátesszük a turmixolt és leszűrt szedret, végül a mascarponéval is elkeverjük. Amikor elkészült, hűtőbe
tesszük.

kaloria 690 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Apetito étterem

Ajánlataink