Forrás: Pásztor Tünde

Fehérpecsenye cukorborsóval

ELŐKÉSZÍTÉS: 15 perc – PIHENTETÉS: max. 1 óra – SÜTÉS: 5 perc/oldal – Bedörzsöljük kevés sóval a felszeletelt húst, majd meglocsoljuk pár evőkanál szójaszósszal és Worcester-mártással. Legfeljebb egy órán át pihentetjük. Utána felforrósított zsiradékon mérsékelt hőfokon mindkét oldalát megsütjük (körülbelül öt percre van szükség oldalanként). Közben egy másik serpenyőben felforrósítjuk a vajat, rádobjuk a zsenge cukorborsót, és pár perc alatt puhára pároljuk. Végén megszórjuk sóval és a felaprított zöld fűszerekkel.

kaloria 520 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink