Fekete-erdei vadászpalacsinta
Az apróra vágott hagymát felforrósított olajon üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a darált nyúlhúst, és kevergetve, erős tűzön gyorsan átsütjük. Összetört borókabogyóval, kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, majd ráöntjük a bort is. Jól összekeverjük, és fedő alatt 10 percig pároljuk.
A palacsintákat egyenként megkenjük a raguval, majd
feltekerve tűzálló tálba rakjuk. Lefedve 5 percre betesszük a grillsütőbe, hogy jól átmelegedjenek, de ne piruljanak meg.
Mártás
Közben a mártáshoz a tejfölt összekeverjük az áfonyalekvárral, mustárral. Sóval, őrölt borssal és cayenne-i borssal ízesítjük. Előmelegített tányérokra helyezünk 2-2 palacsintát, és a mártással leöntve tálaljuk.