Félegyházi marhatokány

Félegyházi marhatokány

Apró kockára vágjuk a szalonnát, ropogósra sütjük a zsíron vagy az olajon. Kivesszük a pörcöket, félretesszük. A zsírba rakjuk a felkockázott vöröshagymát, picit sózzuk, és üvegesre pároljuk.

Rátesszük a csíkokra vágott marhahúst, sózzuk, hozzáadjuk az őrölt köményt, a mustárt meg a csombort, és fedő alatt puhára főzzük, ha kell, pótoljuk az elfőtt folyadékot.

Ha már kész, hozzáadjuk a felkockázott uborkát, a nagyon vékony karikákra vágott kolbászt, borsozzuk, és még tíz percig együtt rotyogtatjuk. Végül belekeverjük a félretett pörcöket. Főtt krumplival tálaljuk.

Parmezánban sült sertéscsíkok rizibizivel

kaloria 550 CAL
ido 160 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink