Feleségem töltött csirkecombja

Bedörzsöljük a csirkecombokat sóval, borssal, majoránnával, és három evőkanál olajjal alaposan átmasszírozzuk. Egy órán át pihentetjük a hűtőszekrényben.

Közben elkészítjük a tölteléket. Finomra vágjuk a vöröshagymát, áttörjük a fokhagymát, és a maradék olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, összepirítjuk.

A zsemléket széttépkedjük, hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és elmorzsoljuk. Keverőtálba rakjuk, hozzáadjuk a két nyers tojást, a két lereszelt főtt tojást, a kihűlt hagymás gombát, a finomra vágott petrezselyem zöldjét. Ezt is ízesítjük sóval, borssal, majoránnával.

Fellazítjuk a combok bőrét, és betöltjük alá a tölteléket. Kiolajozott tepsibe tesszük a betöltött combokat, öntünk alá kevés vizet, és 170 fokos sütőben egy órán át sütjük.

Zöld fűszeres töltött csirkecombok vajas párolt zöldségekkel

kaloria - CAL
ido 155 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink