Bedörzsöljük a csirkecombokat sóval, borssal, majoránnával, és három evőkanál olajjal alaposan átmasszírozzuk. Egy órán át pihentetjük a hűtőszekrényben.
Közben elkészítjük a tölteléket. Finomra vágjuk a vöröshagymát, áttörjük a fokhagymát, és a maradék olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, összepirítjuk.
A zsemléket széttépkedjük, hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és elmorzsoljuk. Keverőtálba rakjuk, hozzáadjuk a két nyers tojást, a két lereszelt főtt tojást, a kihűlt hagymás gombát, a finomra vágott petrezselyem zöldjét. Ezt is ízesítjük sóval, borssal, majoránnával.
Fellazítjuk a combok bőrét, és betöltjük alá a tölteléket. Kiolajozott tepsibe tesszük a betöltött combokat, öntünk alá kevés vizet, és 170 fokos sütőben egy órán át sütjük.
Zöld fűszeres töltött csirkecombok vajas párolt zöldségekkel