Fenyőmagos-zöldfűszeres kéregben sült báránygerinc mentás kuszkusszal
A kenyérszeleteket eltépkedjük, majd sütőben kiszárítjuk. Eztán hozzákeverjük az apróra vágott rozmaringot meg kakukkfüvet és a gorombára aprított fenyőmagot. A báránygerincet négy szeletre vágjuk, sózzuk-borsozzuk, és
olívaolajon hirtelen elősütjük. A hússzeleteket egyenként belenyomkodjuk a kenyérmorzsába, majd sütőbe tesszük, és 180 fokon 8 percig sütjük. Ezután 3-4 percig pihentetjük, mielőtt tálalnánk. Köretként kuszkuszt kínálunk hozzá. A kuszkuszt lábasba tesszük, másfélszeres mennyiségű forró vízzel nyakon öntjük, és lefedjük. Öt perc pihentetés után hozzáadjuk a mentát, belelöttyintünk egy kis olívaolajat, sózzuk-borsozzuk, és belekeverjük az olívabogyót.
Ribizlimártás
A mártás hozzávalóit egy lábasba tesszük a lime lereszelt héjával és levével együtt, megkeverjük és összeforraljuk.