Fetás-zöldborsós csirkemell rozmaringgal

Fetás-zöldborsós csirkemell rozmaringgal

  1. Vastagabb szeletekre vágjuk a csirkemellet, besózzuk, meghintjük őrölt borssal, majd kevés zsiradékon megsütjük. Ha elkészült, kiszedjük, majd a helyére tesszük a vajat, megfuttatjuk rajta a lereszelt fokhagymát és a felkockázott lila hagymát.
  2. Rádobjuk a frissen fejtett zöldborsót, beledobjuk a rozmaringot, és kevergetve pároljuk, míg a borsó meg nem puhul. Finoman sózzuk (óvatosan, mert a sajt is sós). Végül rászórjuk a felkockázott sajtot, átkeverjük, és a sült csirkemellel tálaljuk.

Paradicsomos csirkecomb tésztával

kaloria 610 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink