Fogasfilé mandulás kolbászkéregben, párolt zöldségekkel és snidlinghabbal
A fogasfilét felszeleteljük, eltávolítjuk belőlük a szálkákat.
Megsózzuk, citromlével megcsepegtetjük. A vékonyra
vágott kolbászt sütőben kiszárítjuk, csipszet készítünk belőle, azután a leszárított fehér kenyérrel együtt porrá őröljük. Serpenyőben vajat olvasztunk, és a fogasfiléket bőrrel lefelé elkezdjük sütni. Nagyjából 1 percig sütjük, nehogy a hal kiszáradjon. Megfordítjuk, a tetejét bevonjuk
a kolbászos kéreggel, majd előmelegített, 160-180 fokos
sütőbe tesszük 4 percre. A finomra vágott snidlinggel
felforraljuk a tejet, majd nagyon erős fokozatú mixerrel
habot képezünk belőle. Frissen blansírozott zöldségekkel
körítjük, amelyeket tálalás előtt vajban megforgatunk.