Fokhagymás petrezselyemleves

Megtisztítjuk a fokhagymát, felszeleteljük. Felforrósítjuk a vajat, beledobjuk a fokhagymát, de csak átforrósítjuk, nem pirítjuk meg, mert akkor megkeseredne. Rászórjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét, átkeverjük, összeforrósítjuk. Felöntjük a tejszínnel és fél liter vízzel, sózzuk. Kevergetve felforraljuk. Közben a keményítőt kis hideg vízzel elkeverjük, belecsurgatjuk a levesbe, pár percig főzzük, hogy besűrűsödjék a lé. Végül darálunk bele fekete borsot.

Krumplilaskába töltött gyökérzöldségek  tejföllel

kaloria 280 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.