Fokhagymás tokány tarka tavaszi zöldségekkel

Csíkokra vágjuk a lehártyázott szüzet. Pár evőkanál zsiradékot forrósítunk egy nagy serpenyőben, beledobjuk a húst.

Ha már minden oldalról körbepirult, beleszórjuk a serpenyőbe az összevágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.

Pár percig sütjük együtt, ekkor adjuk hozzá a kis rózsákra szedett nyers karfiolt. Tíz percig kevergetve pirítjuk, majd jöhet hozzá a többi zöldség: a zöldborsó, a kisebb darabokra vágott cukkini, valamint a felcsíkozott kápia paprika. Ha a zöldségek már roppanósra sültek, hozzákeverjük az összevágott petrezselyem zöldjét meg bazsalikomot, végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Zsályás-borsos tokány

kaloria 430 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink