Forrás: Pásztor Tünde

Fűszeres-mézes csirke túrós sült almával

Fűszeres-mézes csirke

A csirkehúst sóval, borssal és mézzel bedörzsöljük, majd
1-2 órára letakarva hideg helyre tesszük érlelődni.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a csirkemellszeletek mindkét oldalát pár perc alatt pirosra
sütjük, vigyázva, hogy ne szárítsuk ki a húst. A túrós sült almával adjuk az asztalra.

Túrós sült alma

A túrót áttörjük, megsózzuk, azután összekeverjük a finomra vágott zöldfűszerekkel meg az apróra vágott lila
hagymával. Az almák magházát kivájjuk, és a helyükre
betöltjük a túrómasszát. Az almákat kivajazott tepsire tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 10
perc alatt megsütjük.

kaloria 490 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink