Garnélás-zöldséges nyárs

Garnélás-zöldséges nyárs

A garnélákat megtisztítjuk (ha még nem lennének „előpucoltak”). Kiszedjük a rákfarkakat a páncélból, a hátából kihúzzuk a tápcsatornát. Megtisztítjuk a megmosott
csicsókát és az édesköményt, majd feldaraboljuk őket
a citrommal együtt. Akkora darabokra lesz szükségünk,
melyek elég nagyok ahhoz, hogy kényelmesen nyársra
tudjuk húzni, de azért könnyen átsülnek. A kis fanyársakra
3-3 rákot húzunk. Eléjük, mögéjük és közéjük kerülnek
váltakozva a zöldségdarabok. Amikor elkészültünk, a vajat
felolvasztjuk, összekeverjük az olajjal. Megszórjuk a fűszerekkel a nyársakat, majd egyenként belemártjuk az olaj-vaj keverékbe. A grill szélén lassan megpirítjuk az ételt.

kaloria 380 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink