Nagy szeletekre vágjuk a pulykahúst, és alaposan kiveregetjük. Sózzuk, borsozzuk, hagyjuk egy fél órát pihenni.
A darált sertéshúst összekeverjük a finomra vágott vöröshagymával és az áttört fokhagymával. Ízesítjük szerecsendióval, borsikafűvel, kakukkfűvel, petrezselyem zöldjével, sóval és borssal. Hozzákeverjük a felkockázott főtt gesztenyét is.
A hússzeleteket megkenjük a péppel, feltekerjük, egyesével alufóliába csomagoljuk. Beletesszük egy kizsírozott kis tepsibe, és 170 fokos sütőben 50 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből, kibontjuk a csomagokat, és magasabb hőmérsékleten megpirítjuk a roládokat.
Hagyjuk hűlni legalább negyedórát, utána vastag szeletekre vágjuk.
Meghámozzuk az édesburgonyát, kisebb kockákra felvágjuk. Forró, sós vízben egy-két percig főzzük, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük. Egy serpenyőben felforrósítjuk a zsiradékot, beleszórjuk a leszárított édesburgonyát, és ropogósra sütjük.
Összekeverjük az öntethez a joghurtot a római köménnyel, a korianderrel és a pici mézzel, ízlés szerinti mennyiségű sóval és őrölt borssal. Közvetlenül tálalás előtt locsoljuk meg vele a sült édesburgonyát. Végül rászórjuk a gránátalma magjait.
Gesztenyével töltött csirkecombfilé egészben sült zöldségekkel