Gesztenyés pohárkrém

  1. Négy széles szájú pohár aljára teszünk egy-egy marék magozott meggybefőttet.
  2. A gesztenyepürét fokhagymaprésen átnyomjuk, rárakjuk elosztva a meggy tetejére.
  3. 1,4 dl tejszínt felmelegítünk olyan 50-60 fokosra, s több kis adagban belekeverjük a nagyon apróra vágott csokit. A maradék tejszínből habot verünk.
  4. A krémsajtot összedolgozzuk a porcukorral és a vaníliás cukorral, több adagban hozzávegyítjük a tejszínhabot. Rákanalazzuk a gesztenyepüré tetejére.
  5. Végül mindegyik tetejére adagolunk a tejszínes csokikrémből.
  6. Egy-két szem meggyel, pici maradék gesztenyepürével díszítjük.
kaloria 380 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink