Glutén- és tejmentes karácsonyi keksz

Egy vastag talpú lábasban összemelegítjük a kókuszzsírt a cukorral és a mézzel. Ha kicsit hűlt, hozzákeverjük a két egész tojást. Egy tálba öntjük, hozzáadjuk az összes többi hozzávalót, összegyúrjuk, jól formázható, lágy tésztát kapunk.

Kicsit pihentetjük, majd rizsliszttel meghintett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk. Csillag alakú kiszúróval kivágjuk. Papírral borított tepsire sorakoztatjuk, és 200 fokos sütőben pár perc alatt megsütjük. Finom, fűszeres, ropogós keksz a végeredmény.

Kastélytorta

kaloria 130 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.