Göcseji töltött galamb

Göcseji töltött galamb

A finomra vágott, vajban megpárolt vöröshagymán kissé átpirítjuk az apró kockára vágott gombát, a galambok és a csirke máját. Vágott petrezselyem zöldjével megszórjuk.
Ha kihűlt, az áztatott zsemlékkel, a felvert tojásokkal, kevés sóval meg borssal finom tölteléket készítünk. A
jól megtisztított házi galambokat a nyaki bőrnél megtöltjük, bedörzsöljük kevés sóval és borssal. Tepsibe
tesszük, forró zsírral meglocsoljuk, kevés vizet öntünk alá, és tepsiben megsütjük. Sütés közben a zsírjával többször meglocsoljuk, és ha kell, kevés vizet öntünk alá. Gombás rizzsel, szalmaburgonyával és rántott petrezselyem
zöldjével tálaljuk. Ünnepekkor befőtt is kerül mellé.

kaloria 500 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink