Gombafejekbe töltött mustáros pulykacomb
Egy serpenyőben a forró olajon üvegesre pirítjuk a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát. Rátesszük a darált húst, megsózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a mustárt és a vágott petrezselyem zöldjét. Elkezdjük pirítani, fakanállal közben többször megkeverjük. Amikor zsírjára sült, megszórjuk a liszttel, felengedjük a tejszínnel és összerottyantjuk, hogy a szaftja besűrűsödjön.
A gombákat megmossuk, a belsejüket kicsit megsózzuk,
majd sorba rakjuk egy tepsiben. A fűszeres darált húst a gombafejekbe töltjük. Mindegyiket befedjük egy-egy vékony vágott paradicsomkarikával, megszórjuk reszelt sajttal, és középmeleg sütőben kb. 20 perc alatt – amíg a sajt megpirul – megsütjük.