Gombás sertéstokány medvehagymás párolt rizzsel

Felcsíkozzuk a füstölt, húsos szalonnát, és egy lábasban a zsírjára pirítjuk. Rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, addig pároljuk, míg zsemleszínű nem lesz. Ekkor rátesszük a csíkokra vágott sertéshúst, az áttört fokhagymát, az apróra vágott paradicsomot, paprikát, kevergetve jól lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt pirospaprikával, köménnyel, babérral, szárított majoránnával, átkeverjük. Beletesszük a negyedelt gombát, felöntjük kevés vízzel és a borral, majd puhára főzzük

Három evőkanál zsiradékon megforrósítjuk a rizst, hozzáadjuk a forró alaplevet, fedő alatt pároljuk takaréklángon, míg fel nem szívja az összes levet. Finomra vágott medvehagymával elkeverjük.

Medvehagymás pogácsa

kaloria - CAL
ido 95 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink