Gombás rakott kifli

Gombás rakott kifli

A kifliket karikákra vágjuk és tejbe áztatjuk. A vajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, rátesszük a megtisztított és apróra vagdalt gombát, azután sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítve puhára pároljuk. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és karikára szeleteljük.
Vajjal kikent tűzálló tálban rétegenként lerakjuk a kiflit,
a tojást meg a gombát, és minden réteget meglocsolunk
tejföllel. A tojást kissé megsózzuk. A rétegezést
kiflikarikákkal fejezzük be. Ráöntjük a maradék tejfölt, és
forró sütőben szép aranysárgára sütjük.

kaloria 460 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink