Forrás: Vendégváró

Gombás-spenótos quiche

AZ ALAPTÉSZTA

ELŐKÉSZÍTÉS: 40 perc – SÜTÉS: 45 perc – Összegyúrjuk a tésztát, kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy kerek formát úgy, hogy pereme is legyen. 150 fokos sütőben 10 percig elősütjük.

A TÖLTELÉK

Összevágjuk a gombát, és a spenóttal együtt serpenyőbe rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, 10 perc alatt puhára pároljuk. Ha kihűlt, hozzáadjuk a két tojást, a tejszínt és a sajtkrémet, elkeverjük. Az elősütött alapba öntjük, és 150 fokon még félórán át sütjük. Reszelhetünk sajtot a tetejére.

kaloria 360 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vendégváró

Ajánlataink