Gombával töltött cannelloni

Gombával töltött cannelloni

  1. A forró olajon megpároljuk a felkarikázott hagymát és a kis kockákra vágott gombát. Sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.
  2. Hozzáadjuk a csíkokra vágott bazsalikomot, a zúzott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot meg a krémsajtot, és jól összekeverjük. Megtöltjük a tésztacsöveket, és vajjal kikent tűzálló tálba tesszük.
  3. Elkeverjük a tejszínt a folyékony vajjal meg a paradicsompürével. Sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük, majd a cannellonik tetejére öntjük. Megszórjuk reszelt parmezánnal, és a 220 fokra előmelegített sütőben
    15-20 percig sütjük.

Lencseraguval töltött cannelloni

Padlizsános töltött cannelloni

kaloria 660 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.