Görög borjúragu

Görög borjúragu

A kockákra vágott húst jól megpirítjuk a forró vajon. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát meg a darabokra vágott mogyoróhagymát, együtt pirítjuk, majd sóval, borssal és köménymaggal fűszerezzük. Felöntjük a fehérborral és 1 dl vízzel, majd fedő alatt, gyenge tűzön puhára pároljuk. A felszeletelt padlizsánt és zellert körülbelül 15 perccel a párolás vége előtt a húshoz adjuk. A tojást elkeverjük a citromlével és 4 evőkanálnyi forró pecsenyelével. A keveréket a finomra vágott zöldfűszerekkel együtt a borjúraguhoz adjuk, és besűrítjük (nem forraljuk!).

kaloria 490 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink