Grill haltrió

Grill haltrió

A halakat megtisztítjuk, majd 10 dkg-os darabokra vágjuk,
és finoman megsózzuk. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, pár perc alatt megsütjük a haldarabok mindkét oldalát, majd félretéve melegen tartjuk. A spárgát megtisztítjuk, citromos vízben leforrázzuk, és nem túl puhára, roppanósra pároljuk. A paradicsomot apró kockákra vágjuk, összekeverjük egy kis olívaolajjal, finomra vágott fokhagymával és petrezselyemmel
meg vékony csíkokra szeletelt bazsalikommal. Sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. Az elkészült spárgát tányérra
tesszük, rátornyozzuk a háromféle halat, és körberakjuk
a paradicsomos bruschettával. A bruschetta valójában
pirított kenyérszeletet jelent, amit bedörzsölnek fokhagymával, meglocsolnak extra szűz olívolajjal, sóval, őrölt borssal ízesítenek, feltétként pedig a fenti fűszeres paradicsomot, egyéb zöldségeket, sonkát vagy sajtot kínálnak hozzá.

kaloria 310 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink