Páclé
Összekeverjük a pác hozzávalóit, zacskóba tesszük, beleforgatjuk a hússzeleteket. Lezárjuk a csomagot, és legalább két órára hűtőbe tesszük (de még jobb, ha egy éjszakán át tud érni).
Tetejére
Kivesszük a húst a pácból. Oldalanként 5-6 percig grillezzük a szeleteket a hőforrástól 8-10 cm távolságban. Közben egy kis serpenyőben megpirítjuk a gombát a vajon, sózzuk-borsozzuk. Szűrőkanállal kiemeljük, és a grillezett szeletekre púpozzuk. Ráfektetünk egy-egy szelet sajtot, grillsütőben 1-2 perc alatt rápirítjuk.
Saláta
A salátához összetépkedjük a leveleket, az uborkát, a lila hagymát és a paradicsomokat nagyobb kockára vágjuk. Tálalás előtt az összekevert zöldségeket meglocsoljuk az olívaolajból, citromléből, sóból és borsból kevert öntettel.