Gulyásleves sárgaborsóval

  1. Felaprítjuk a vöröshagymát, és kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük. Rádobjuk a megpucolt, finomra reszelt vagy zúzott fokhagymát, meghintjük pirospaprikával, és hozzáadjuk a tetszés szerint kockákra vágott marhahúst. Fűszerezzük még a babérral és az őrölt köménnyel, majd fedő alatt puhára pároljuk a húst. Időnként ellenőrizzük, ha szükséges, kis vizet öntünk alá, de végig rövid leven tartjuk. Amikor már majdnem puha a hús, hozzádobjuk a sárgaborsót, öntünk hozzá 1-1,5 liter vizet, és együtt készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk

Megjelent a Vidék íze őszi-téli különszáma! Sok-sok szezonális recepttel! Keresse magazinunkat az újságosoknál, és olvasson bele a lapunkban online, itt!

Vidék íze különszám

Fotó: Vidék íze

kaloria 390 CAL
ido 300 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.