címke: magyaros

8 hónapja
főzési tippmagyarospörköltpraktikatitok
Mi a jó pörkölt titka? Omlós hús és sűrű szaft. Bizonyára sokan kapásból ezt válaszolják erre a kérdésre. Hagyományos magyaros ételünk elkészítése igazán nem bonyolult, de akár bográcsban, akár lábosban főzzük, nem árt odafigyelni pár apróságra, hogy a hús omlós, a szaft pedig sűrű legyen.
CAL percNehézség:
1 éve
ételétteremmagyarmagyaros
Ha nem otthon, akkor hol kapni a legjobb töltött paprikát, hortobágyit, pacalpörköltet, harcsapaprikást, gulyást vagy szalontüdőt? A Dining Guide kalauzból kiderül, melyek hazánk legjobb magyaros éttermei. Mutatjuk a listát!
CAL percNehézség:
13 éve
diétásfőételhagyományoshalkarácsonymagyarospaprikássüllő
390 CAL35 percNehézség: 2