Egy közepes tepsibe belefektetjük a vékony piskótát (piskóta alapreceptet itt talál!), megkenjük a lekvárral.
Habot verünk a tejszínből egy evőkanál porcukorral. A túrót kikeverjük a málnaszörppel, a maradék porcukorral és a vaníliás cukorral. Beleforgatjuk a felaprított őszibarackbefőttet. Végül óvatosan eloszlatjuk benne a tejszínhabot.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. Kis idő múlva kifacsarjuk, kevés tiszta vízbe átrakjuk, és oldódásig melegítjük. Hőkiegyenlítéssel eloszlatjuk a tejszínes-túrós krémben. Ha kezd dermedni, rákenjük a lekváros piskóta tetejére, és hűtőszekrényben hagyjuk megkötni.
Ha már teljesen szilárd, a tortazselét csomómentesre keverjük a narancslével, felforraljuk, és pár percnyi hűtés után ráöntjük a megdermedt túrós réteg tetejére. Ismét hideg helyre rakjuk.
Ha teljesen megkötött a teteje is, hosszúkás szeletekre vágjuk, és gumimacival díszítjük.