Robotgéppel jól kihabosítjuk a puha vajat a porcukorral, a csipet sóval, a citromok reszelt héjával. Utána egyesével beledolgozzuk az egész tojásokat.
A gyömbért meghámozzuk, finomra reszeljük. Összekeverjük a lisztet a sütőporral. A vajas-tojásos keverékbe alacsony fokozaton belevegyítjük a sütőporos lisztet meg a reszelt gyömbért. Végül fakanállal beleforgatjuk az apróra vágott kandírozott gyömbért is.
A nyers tésztát két részre osztjuk. Mint a kettőből 25-30 centi hosszú, 4-5 centi vastag hurkát formázunk. Rárakjuk egy papírral bélelt tepsire, egymástól legalább 10 centi távolságra. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 25 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből, rácson hűtjük egy fél órát. Utána két centi vastag szeletekre felvágjuk. A felszeletelt süteményt sütőpapíros tepsire rakjuk, és 180 fokon tíz percig sütjük. Utána kivesszük, megforgatjuk a szeleteket, és így is még tíz percig pirítjuk.