Gyümölcsjoghurttorta

Gyümölcsjoghurttorta

Egy tálban összekeverünk 2-3 evőkanál szörpöt 1 dl
meleg vízzel. Egy kerek, kapcsos tortaforma alját kirakjuk
olyan piskótákkal, melyeket előzőleg megmártottunk
ebben a szörpben. A krémhez habbá verjük a tejszínt 1
evőkanál porcukorral. Egy tálba öntjük a gyümölcsjoghurtokat, összekeverjük a két csomag zselatin fixszel. Amikor már kezd dermedni, beleforgatjuk a tejszínhabot is, és beleöntjük az előkészített tortaformába. Hűtőszekrénybe tesszük több órára, hogy teljesen kikeményedjék. Közben vízgőz felett megolvasztjuk a csokit, és a maradék piskóták végét belemártjuk. Tálalás előtt elővesszük a tortát, levesszük róla a karimát, tálra csúsztatjuk. A puha vajat összekeverjük pici porcukorral, és ezzel az édes krémmel
körben felragasztjuk a méretre szabott csokis piskótákat.
Végül a torta tetejére szórjuk a színes gumicukrokat.

kaloria 230 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink