Alap: összetörjük a kekszet, összekeverjük az olvasztott vajjal, és beletömködjük egy nagy, kerek tortaforma aljába. Fél órán át fagyasztjuk.
A krémhez összekeverjük a túrót a tejföllel, a citrom lereszelt héjával, kifacsart levével, a porcukorral, a vaníliás cukorral.
Beáztatjuk a zselatint hideg vízbe, majd kifacsarjuk, és kis meleg vízben feloldjuk. Hőkiegyenlítéssel eloszlatjuk az ízesített túrókrémben. Berakjuk a hűtőszekrénybe.
Közben a tejszínt habbá verjük. Ha a túrókrém már kezd kicsit szilárdulni, óvatosan beledolgozzuk a tejszínhabot.
A kész krémet rákanalazzuk az alapra, elsimítjuk. Visszatesszük a hűtőszekrénybe, és hagyjuk teljesen megdermedni.
Végül cikkekre vágjuk, és friss gyümölccsel, zöld fűszerrel díszítjük.