Enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát vékonyra, majd pizzavágóval 2 cm széles csíkokra felvágjuk. Lekenjük felvert tojással. Habrolókra tekerjük. Sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, és 200 fokon megsütjük. Ha megsült, óvatosan lehúzzuk a fémcsövekről, és rácson hagyjuk kihűlni.
Elkészítjük a kétféle tölteléket. Cukorszirupot főzünk a kristálycukor feléből, a vízből és az ecetből. Ha kész, akkor a fehérjéket tálas mixerben elkezdjük habbá verni. Először a maradék kristálycukrot adjuk hozzá nagyon pici adagokban, majd a forró cukorszirupot csurgatjuk vékony sugárban, s addig verjük, míg szép fényes, kemény habot nem kapunk.
A tejszínt habbá verjük egy-két evőkanál porcukorral és egy csomag vaníliás cukorral. Mindkét habot habzsákba töltjük, és betöltjük a kihűlt tésztacsöveket, végül meghintjük porcukorral.