Forrás: Pásztor Tünde

Paradicsomos túrókrém

  1. Vékonyra kinyújtjuk a tésztát, felvágjuk három centi széles csíkokra. Megszórjuk a deszkát lenmaggal, és belenyomkodjuk a csíkokat. Habrolókra tekerjük, a csík végét kis felvert tojással lekenjük, hogy jól összetapadjon a tészta az illesztésnél. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 190 fokos sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. Összekeverjük a tehéntúrót a juhtúróval, a felaprított bazsalikommal, a nagyon apró kockákra vágott aszalt paradicsommal. Egy-két evőkanál tejföllel krémesítjük. Megkóstoljuk, ha szükséges, sózzuk. Habzsákba töltjük, és a kihűlt tésztahengerekbe nyomjuk.

Fűszeres töltött bagett

Burgonyás túrós lepény

 

kaloria 150 CAL
ido 57 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.