Forrás: Pásztor Tünde

Fűszeres töltött bagett

  1. Habosra keverjük a puha vajat a sajtkrémmel, a mascarponéval, a zúzott fokhagymával. Sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. Meghámozzuk a sárgarépát, majd a paprikával együtt nagyon apró kockára vágjuk. A zöld fűszert finomra metéljük, a fokhagymát lereszeljük vagy áttörjük, végül mindezt beleforgatjuk a krémsajtos maszszába. A bagettet hosszában félbevágjuk. A belsejét kikaparjuk, erre most nem lesz szükség. A helyére betöltjük a sajtkrémet, jó púposan. Rárakjuk a tetejét, összenyomjuk. Szorosan fóliába csomagoljuk, és betesszük a hűtőszekrénybe pár órára. Utána szépen szeletelhető

Kerüljön újra kenyérleves az asztalra! Így készült hajdanán!

Sütőtökös kenyér dióval és mandulával

kaloria 230 CAL
ido 140 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.