Hagymás hurka

Meghámozzuk a vöröshagymát, hosszában felezzük, majd felvágjuk félkarikákra. A fokhagymát hámozzuk, felszeleteljük.

Egy tepsibe öntjük az olvasztott zsírt. Belerendezzük a felvágott hagymákat, megszórjuk sóval és borssal. 180 fokra felmelegített sütőbe toljuk. Tíz percig sütjük.

Kivesszük a tepsit, beletesszük a hagymák tetejére a kétféle hurkát. A sütő hőmérsékletét csökkentjük 140 fokra, és még 40 percig sütjük, míg a hurkák szépen át nem sülnek.

Friss kenyeret adunk mellé, azzal jól ki lehet mártogatni a finom hagymás hurkazsírt, meg magos mustárt, hogy legyen miben megforgatni a hurkafalatokat.

Tepsis disznótoros rakottas

kaloria - CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

2 személyre

Ajánlataink