Hagymás bélszínnyárs üvegtészta salátával
Az üvegtésztát forró vízbe beáztatjuk. A hagymákat nagyobb kockákra, a snidlinget apróra vágjuk. Az előkészített hagymaféléket a zsiradékon megfonnyasztjuk,
majd kettéosztjuk. Az egyik felét összesütjük a csipetnyi sóval felvert tojással, és belekeverjük az apróra vágott zöldfűszereket is.
Felszeleteljük és kiklopfoljuk a húst, megsózzuk és megborsozzuk. Elosztjuk rajtuk a hagymás tölteléket, azután felcsavarjuk, és kettőt-kettőt húsnyársakkal
összetűzünk. Kevés olajon körben hirtelen megsütjük.
A körethez csíkokra vágjuk a zöldségeket, majd a puhulás sorrendjében kevés olajon roppanósra pároljuk. Sóval,
fehér borssal ízesítjük, végül összekeverjük a leszűrt üvegtésztával.