Hagymás-tojásos lepény

Hagymás-tojásos lepény

A hagymát vékony karikákra felszeleteljük, lisztbe hempergetjük, és forró olajban ropogós pirosra megsütjük. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és felkarikázzuk. Fogunk egy kisebb tepsit (vagy kis szögletes sütőformákat), kikenjük a zsírral, majd belehelyezzük a nem túl vastag, de nem is vékony kenyérszeleteket. A kenyérszeletekre rátesszük a sült hagymát, arra pedig a tojáskarikákat. Sózzuk, borsozzuk.
A tejfölt összekeverjük a zsemlemorzsával meg a vágott
petrezselyemmel. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a tojás
tetejére simítjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, végül a 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.

kaloria 420 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.