Hajdinával töltött pulykacomb zöldségágyon sütve
A pulykacombokból éles késsel nagy, nyitott szeleteket
készítünk. Besózzuk, és félretesszük. A hajdinát és a csicseriborsót sós vízben megfőzzük. (Amikor a hajdina elkészült, a csicseriborsó még egy kicsit kemény lehet, de a töltelékben majd megpuhul.)
A zöldségféléket megtisztítjuk, a harmadrészét kis
kockákra vágjuk, és egy evőkanálnyi olajon megfuttatjuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük. A petrezselymet, a zöldhagymát meg a fokhagymát apróra vágva összekeverjük a leszűrt csicseriborsóval és hajdinával, majd hozzáadjuk az egész tojásokat, és jól összekeverjük. A tölteléket elosztjuk a pulykaszeletek egyik oldalán, a másik felüket ráhajtjuk, és hústűvel összetűzzük.
A zöldségágynak szánt maradék zöldséget nagyobb
darabokra összevágjuk. Beletesszük egy tepsibe, meglocsoljuk olajjal, és ráfektetjük a megtöltött pulykacombokat. Alufóliával lefedjük, és sütőben, 160 fokon körülbelül 1 óra alatt megsütjük. Végül levesszük róluk a fóliát, és rózsaszínűre pirítjuk a tetejüket.