Hálóban sült gyöngyhagymás borjúragu
A darált húst összekeverjük a finomra vágott snidlinggel, fokhagymával és petrezselyemmel. Hozzáadjuk az egész tojásokat meg a gyöngyhagymát – a kisebbeket egészben, a nagyobbakat félbevágva –, valamint a felkockázott sárgarépát.
A borjúlapockát ugyancsak kockákra vágjuk, megsózzuk,
kevés olajon hirtelen átpirítjuk, s végül azt is a masszához adjuk. Az egészet jól összekeverjük, sóval ízesítjük.
A kelkáposztaleveleket forrásban lévő vízben blansírozzuk,
utána lecsepegtetjük. A sertéshálót kiterítjük, rátesszük a kelkáposztaleveleket úgy, hogy félig fedjék egymást. A közepére hosszában elhelyezzük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük. Kiolajozott tepsibe tesszük, és a 150 fokra előmelegített sütőben körülbelül 80 percig sütjük.