Haltartárral töltött pácolt káposzta

Bíró Lajos sztárséf. Nemcsak a kajája jó, hanem a dumája is. Rádióban, tévében egyaránt mondja a magáét. Közben remek üzletember. Az igen szépen menő pesti Bock Bisztró után, a dánokkal közösen működtetve, Koppenhágában is üzemel egy étterem, ahol ő felelős az étlapért. Ottjártunkkor kaptuk a receptet.

  1. Összekeverjük a pác hozzávalóit, és ebben érleljük a káposztaleveleket. Apró kockákra vágjuk a paradicsomot, a hagymát finomra metéljük. Összekeverjük a haltartár hozzávalóit. Kivágjuk a káposztalevelek vastag erét, és ezzel az eleggyel betöltjük a leveleket. A tányérra helyezett káposztatekercseket megöntözzük a paprikakrémmel ízesített tejföllel.

Csokis mogyorókrémes kifli eperrel

10 csirkés egytálétel kezdőknek és haladóknak

 

kaloria 320 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

5 személyre

Ajánlataink