Háromkolbászos rakott karalábé

Meghámozzuk a karalábét, sós vízben 35-40 perc alatt megfőzzük. Hagyjuk kihűlni.

Közben a kolbászokat felkarikázzuk, és egy serpenyőben megpirítjuk.

A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, meghámozzuk és felkarikázzuk.

A tejfölt összekeverjük egy kis sóval, borssal és a lereszelt fokhagymával.

Egy sütőtálba rétegezzük a felszeletelt karalábét, a kipirított kolbászokat meg a felszeletelt tojást. Úgy gazdálkodunk, hogy a tetejére karalábészeletek kerüljenek. Végül leöntjük az ízesített tejföllel.

180 fokos sütőben szűk óra alatt összesütjük.

Karalábés húsgombóc

kaloria - CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink