Forrás: Pásztor Tünde

Hátszíntekercs zöldségekkel

Hátszíntekercs zöldségekkel

A zöldségeket apró kockákra vágjuk, egy edényben vajon
megfuttatjuk. A végén megsózzuk, és hozzáadjuk az
összevágott bazsalikomot. A húsból körülbelül fél centi
vastag nyitott szeletet készítünk. Picit kiveregetjük, megsózzuk. Meghintjük durvára őrölt borssal, és alaposan
megkenjük dijoni mustárral. A vékonyra szelt sajtot egymás mellé ráhelyezzük úgy, hogy teljesen befedje a húst. Egy nem túl vastag rétegben ráterítjük a párolt vegyes zöldségeket is, végül pedig feltekerjük, mint a bejglit. Alufóliába csomagoljuk, a rolád két végét szaloncukorszerűen megcsavarjuk, és 200 fokra felforrósított sütőben 20 percig sütjük. Rövid ideig tartó pihentetés után felszeleteljük. Friss zöldsalátával, sült burgonyával vagy petrezselymes rizzsel tálaljuk.

kaloria 470 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink