Hátszíntekercs zöldségekkel
A zöldségeket apró kockákra vágjuk, egy edényben vajon
megfuttatjuk. A végén megsózzuk, és hozzáadjuk az
összevágott bazsalikomot. A húsból körülbelül fél centi
vastag nyitott szeletet készítünk. Picit kiveregetjük, megsózzuk. Meghintjük durvára őrölt borssal, és alaposan
megkenjük dijoni mustárral. A vékonyra szelt sajtot egymás mellé ráhelyezzük úgy, hogy teljesen befedje a húst. Egy nem túl vastag rétegben ráterítjük a párolt vegyes zöldségeket is, végül pedig feltekerjük, mint a bejglit. Alufóliába csomagoljuk, a rolád két végét szaloncukorszerűen megcsavarjuk, és 200 fokra felforrósított sütőben 20 percig sütjük. Rövid ideig tartó pihentetés után felszeleteljük. Friss zöldsalátával, sült burgonyával vagy petrezselymes rizzsel tálaljuk.