Forrás: Pásztor Tünde

Házi disznósajt

Az összes húsfélét belerakjuk egy nagy fazékba, sózzuk, mellédobjuk a meghámozott, de egyben hagyott vöröshagymát, a szintén meghámozott, félbevágott fokhagymát, és nagyon kicsi lángon addig főzzük, míg a húsok le nem válnak a csontról. Utána kiszedjük a húsdarabokat, hagyjuk hűlni, majd késsel nagyobb darabokra vágjuk. Ízesítjük a keveréket sóval, zúzott fokhagymával, őrölt pirospaprikával. A masszát egy kivizezett formába töltjük, s öntünk rá annyi főzővizet, hogy épp ellepje. Hideg helyen hagyjuk megdermedni, hamar készen lesz. Szeletekre vágva kínáljuk.

Burgonyás túrós lepény

Sajtgolyó

kaloria 240 CAL
ido 350 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

10 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink