Forrás: Pásztor Tünde

Hirtelen sütött sertéstarja fokhagymás, kápia paprikás édesburgonyával

ELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc – SÜTÉS: 15 perc – Bedörzsöljük a hússzeleteket sóval, borssal és a zúzott fokhagymával (nem kell előtte kiklopfolni!). Hideg helyen pihentetjük, amíg elkészítjük a köretet. Az édesburgonyát meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Egy serpenyőbe öntünk fél deci olajat, hozzárakjuk az édesburgonyát, és lassan pároljuk a saját levében. Ha már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott kápia paprikát és a felaprított snidlinget, és együtt megsütjük. Ha kész, sózzuk. Egy másik serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, és közepes lángon megsütjük benne a befűszerezett tarjaszeletek mindkét oldalát.

kaloria 510 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink