Homoki szarvasgombás gyümölcsrizs erdei málnával

Homoki szarvasgombás gyümölcsrizs erdei málnával

Összekeverjük a szükség szerint megtisztított, feldarabolt
gyümölcsöket a pálinkával. A szokásos módon tejberizst
főzünk a rizsből és a tejből. Mellédobjuk a felhasított vaníliadarabot is. Csipetnyi sóval és ízlés szerint adagolt cukorral vagy mézzel ízesítjük. Ha kell, adunk még hozzá tejet vagy vizet, hogy bő szaftos legyen a végeredmény. Hagyjuk kihűlni. Kidobjuk belőle a vaníliát. Hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt és a narancs reszelt héját. Belereszeljük a szarvasgombát, és eloszlatjuk benne a feldarabolt, pálinkával ízesített gyümölcsöket. Pár órára hideg helyre tesszük.

kaloria 660 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink