Hósipkák alá bújt málnacsoda
Összefőzzük a két deci vizet és a 20 dkg cukrot. Elveszünk belőle két evőkanálnyit, a többit összeforraljuk a 30 dkg málnával, egyszer összerottyantjuk, és kész is van. A piskótát nagyobb kockákra felvágjuk. Fél liter tejszínnel felverjük a pudingport, a végén hozzákeverünk fél csomag zselatin fixet. Összeállításkor a piskótakockákat egyesével megforgatjuk a málnás cukorszirupban, és telerakunk velük egy tálat. Meglocsoljuk a vodkával, ráöntjük a krémet. Megrázogatjuk, hogy mindenhová jusson. Habot verünk a maradék tejszínből 2 evőkanál porcukorral és a zselatin fix másik felével. A krém tetejére tesszük nagy csúcsokat képezve belőle. A félretett cukorszirupban megforgatjuk a 10 dkg málnát, majd kanállal kiszedjük, rápotytyantjuk a habra, a szirupot pedig rácsurgatjuk. Egyórás hűtés után fogyasztható.