Hunburger

A kolbászokat kinyomjuk a bélből, és négy hamburgerpogácsát formázunk a masszából. Mindkét oldalukat megsütjük egy nagy serpenyőben, kevés zsiradékon. Kivesszük, melegen tartjuk.

Félkarikára felvágjuk a meghámozott vöröshagymát, és a serpenyőben maradt zsiradékon halványbarnára sütjük.

Összeállítás: a pogácsákat keresztben félbevágjuk. Mindegyik alsó részre teszünk egy-egy salátalevelet, erre jön a kolbászhúsból sütött hamburgerpogácsa, egy-egy adag hagyma, egy-egy szűk evőkanál mustár, végül erre jön még egy-egy szelet sajt. Mindegyikre rátesszük a pogácsák felső felét. Hidegen is, melegen is nagyon finom.

Csirkeburger

kaloria - CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

2 személyre

Ajánlataink